ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Γεώργιος Δ. Γκουδέλης MD. Ph.D. Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Οι εξελίξεις στην Ορθοπαιδική είναι εντυπωσιακές. Σχεδόν σε κάθε άρθρωση, σε κάθε σύστημα μυών οστών και συνδέσμων του ανθρώπινου σώματος όπως το γόνατο, το ισχίο, το πόδι, η οσφυϊκή χώρα, είμαστε σε θέση πλέον να δώσουμε θεραπευτικές λύσεις πιο αποτελεσματικές και πιο ανθεκτικές στον χρόνο.
Η κατανόηση των διαφορετικών αναγκών του κάθε ασθενούς από τον αθλητή, τον πολύωρο χειριστή του υπολογιστή ως τον άνθρωπο της τρίτης ή τέταρτης ηλικίας, οδηγεί και σε διαφορετικού σχήματος συντηρητικής ή επεμβατικής θεραπείας.
Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε αρκετές από τις νέες, προηγμένες ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές μεθόδους FAST TRACK όπως η προηγμένη αρθροσκοπική χειρουργική στις αθλητικές κακώσεις, η PSI εξατομικευμένη αρθροπλαστική του γόνατος, η αρθροπλαστική γόνατος με πλοηγό (PASSIVE ROBOTIC ASSISTED) και η ALMIS αρθροπλαστική του ισχίου, ως τις νέες κυτταρικές θεραπείες με αυτόλογα βλαστοκύτταρα, PRP και πρωτεϊνικές θεραπείες, για τις βλάβες του αρθρικού χόνδρου, των τενόντων και των μυών τις οποίες εφαρμόζουμε με επιτυχία.

Εύχομαι καλή ανάγνωση και καθημερινή φροντίδα της υγείας σας.